Беневенто - Интер, среща от Серия "А" на Италия, начало 16.00 часа. Домакините са от Беневенто, а гостите от Милано.

Разстоянието между двата града е 661.1 км. Треньорът на домакините е Марко Барони (Ита), а на гостите Лучано Спалети (Ита). 

Последните 10 срещи на Беневенто във всички турнири: Общо 1 победа, 2 равенства и 7 загуби. От тях 1 победа, 1 равенство и 4 загуби в последните 6 домакинства.

Последните 10 срещи на Интер във всички турнири: Общо 9 победи и 1 равенство. От тях 4 победи и 1 равенство в последните 5 гостувания.

Срещата можете да гледате НА ЖИВО ТУК

ПРОГНОЗА: Интер и абсолютен фаворит в мача и ще е супер изненада, ако не успее да вземе победата и трите точки от тази среща.

Нерадзурите започнаха отлично сезона и имат пет победи и едно равенство, които ги изкачиха на второ място в класирането само на точка от Наполи и върха.

От друга страна новаците от Беневенто са трагични, като имат шест поредни загуби с голава разлика 1:16. Красноречива статистика, която показва най-добре какво е съотношението на силите в момента.

Именно и за това тази среща е считана за ясна и за лесна победа за Интер. Все пак не трябва да се подценяват толкова домакините. Именно в такива мачове сме ставали свидетели на всевъзможни сензации и изненади.

Гостите задължително трябва да спечелят този мач, ако искат да се борят за титлата в Италия този сезон. От друга страна домакините все някога трябва да вземат точка или победа.

Очакванията са за открит футбол, множество положения и в крайна сметка победа за Интер.

Резултат: Беневенто - Интер 1:3